Coş de cumpărături 0 produs(e) - 0Lei
Coşul tău este gol!

Termeni si Conditii

Condiţii generale de furnizare şi utilizare a serviciului  de vânzări anvelope prin site-ulwww.expertanvelope.ro 

Folosirea, încluzand vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.expertanvelope.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.

Compania S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi,  fără niciun fel de notificare.

S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L  îşi declină răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server.

Acest site este întreţinut şi administrat de compania S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.


Întregul conţinut al acestui site www.expertanvelope.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru reclamaţii cu privire la acest aspect, vă rugăm să ne transmiteţi un e-mail pe adresa office@expertanvelope.ro.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Compania S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi  concursurilor pe care le organizează.  Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu.
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie eliberat de producator.  

www.expertanvelope.ro  funcţionează conform tuturor prevederilor legale din România.
www.expertanvelope.ro NU  acceptă şi cumpărători din alte ţări şi/sau livrarea către alte ţări.

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul  www.expertanvelope.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. şi clienţi se încearcă a fi rezolvat  pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.expertanvelope.ro  sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L., va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor informatice S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.  şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a / au încercat acest fapt.

 

Best Tires Service  Srl isi rezerva dreptul de a anula comenzile a caror stocuri sunt epuizate din cauza suprapunerii comenzilor.

Best Tires Service isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse si/sau Servicii afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii (preturi care pot fi apreciate ca eronate/derizorii de către orice cumpărător rezonabil informat), cu consecinta restituirii întregii sume platite de Cumparator în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul. 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este:  eliberarea documentelor fiscale şi de însoţire a mărfii, anunţarea promoţiilor în curs, notificări cu privire la produsele comercializate de către S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.

Sunteţi  obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru completarea şi eliberarea documentelor fiscale precum şi pentru întocmirea şi eliberarea documentelor necesare pentru transportul şi însoţirea mărfii. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a beneficia de comanda lansată către S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.
 
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la  Paul Ionita - paul@expertanvelope.ro -  reprezentant al S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state ".

 

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul website-ului de la adresa expertanvelope.ro. 


Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. 

 

Preturile afisate sunt valabile pentru :

 

- plata ramburs
- plata in numerar sau card (POS) la sediul nostru
- plata in numerar la livrare
- plata prin transfer bancar (OP Avans)

-
 

 

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

 

1. DESCRIEREA SERVICIULUI

Expertanvelope.ro a realizat si asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze website-ul de la adresa expertanvelope.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul website-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. 

2. INREGISTRARE 

Pentru utilizarea serviciilor oferite de website doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui ’’nume de utilizator’’ si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului 

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete,expertanvelope.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului. 

Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii Dvs. la concursurile organizate si prezentate in cadrul portalului de catre expertanvelope.ro sau partenerii acestuia. 

Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre 
Expertanvelope.ro si alte companii. Expertanvelope.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse. 

3. CONTINUT 

Expertanvelope.ro defineste prin CONTINUT, toate informatiile continute in portal sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice. 

Trimiterile sau legaturile facute de expertanvelope.ro catre continut extern se fac de catre 

expertanvelope.ro atat din proprie initiativa cat si la propunerea vizitatorilor si utilizatorilor legali ai portalului. best-tires.ro nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionarea surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionmarea acestora. 

CONTINUTUL website-ului este proprietatea expertanvelope.ro si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al expertanvelope.ro

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate. 

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului prin intermediul serviciilor de free e-mail, upload free sau free web hosting, nu este proprietatea expertanvelope.ro

Expertanvelope.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus. 

Expertanvelope.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul portalului, in orice moment. 

Expertanvelope.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

4. CONDIFENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Expertanvelope.ro se angajeaza sa respecte cu strictete dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, si se angajeaza sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in vederea informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor pe care le desfasuram.

 

BEST TIRES SERVICE SRL indeplineste masuri de securitate stricte pentru protejarea datelor gestionate si inregistrate, precum si pentru a asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale.

 

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre expertanvelope.ro doar in scopul declarat al acestui site: pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzii, pentru a livra comanda, pentru a informa utilizatorii privind situatia contului de pe expertanvelope.ro, pentru marketing, publicitate si statistica, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Prin abonarea la newsletter-ul  Expertanvelope.ro, utilizatorii isi manifesta expres acordul de a primi, pe langa newsletter-ul periodic, notificari din partea expertanvelope.ro  cu privire la noile facilitati si servicii lansate, felicitari, cupoane de reducere / cadou sau alte mesaje. Renuntarea la primirea newsletter-ului se poate face utilizand link-ul din headerul newsletter-ulului primit, sau trimitand un e-mail la office@expertanvelope.ro. De asemenea, orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul expertanvelope.ro poate opta pentru stergerea acesteia si a tuturor datelor legate de ea din baza de date a Vanzatorului. Pentru a sterge informatiile furnizate din baza de date, este de ajuns sa ne contactati prin intermediul unui e-mail la una dintre adresele specificate la rubrica "Contact". Expertanvelope.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori, eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul sau actiunilor unor terte persoane.

 

Expertanvelope.ro  nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail, telefonic, SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi / carduri bancare sau parole personale. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. Expertanvelope.ro  declina orice responsabilitate in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este / reprezinta interesele Expertanvelope.ro. Clientul sau Membrul va informa societatea BEST TIRES SERVICE  SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

 

BEST TIRES SERVICE  SRL garanteaza ca nu vinde, nu ofera, nu divulga datele personale ale utilizatorilor niciunei terte parti, fara acordul prealabil si explicit al acestora.

Pentru o procesare cat mai buna a comenzilor online,  Expertanvelope.ro colecteaza de la client adresa de mail, numar de telefon si ip ul de pe care s-a trimis precomanda.

 

Expertanvelope.ro  nu promoveaza SPAM-ul.

 

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor

 - dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
- dreptul de acces la date: fiecare utilizator isi poate modifica datele personale din contul personal sau poate solicita stergerea datelor din baza de date formuland o solicitare catre: office@expertanvelope.ro.ro
- dreptul de intervenție asupra datelor - orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

- dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
- dreptul de a se adresa justiţiei.

Cine sunt terţii care au acces la aceste date

 

Procesatori de plati:Mobilpay.ro

 


5. DESPAGUBIRI 

Expertanvelope.ro  si partenerii acestuia, isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul best-tires.ro si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli. 

6. PUBLICITATE SI PROMOTII 

Expertanvelope.ro  poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de best-tires.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil. 

Preturile afisate pe webshop includ TVA.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

7. ACORD 

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli sau informatiile prezentate pe webshop va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul website-ului de la adresa Expertanvelope.ro

8. MONTAJUL ANVELOPELOR, JANTELOR SI ALTOR PRODUSE ACHIZITIONATE DE PE Expertanvelope.ro

Serviciul ''Montaj gratuit'' al anvelopelor si jantelor achizitionate de pe best-tires.ro se efectueaza doar in serviceurile din reteaua Best-Tires iar prin ''montaj gratuit'' se intelege ''montat / demontat roata'' si ''montat / demontat anvelopa'', cumparatorul platind doar echilibratul si plumbii. 

Montajul anvelopelor, jantelor si a altor produse achiztionate de pe Expertanvelope.ro se va face doar in unitati autorizate R.A.R.. Montarea anvelopelor si jantelor in unitati neautorizate duce la pierderea garantiei.

IMPORTANT: Pe toata perioada solutionarii produselor reclamate, BEST TIRES SERVICE SRL nu asigura cumparatorului produse la schimb.

IMPORTANT: Solutionarea produselor reclamate se efectueaza de catre PRODUCATOR sau de catre o firma specializata si autorizata, independenta de BEST TIRES SERVICE SRL.

 

9. CLAUZE FINALE 

*Termenul de expediere obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul Expertanvelope.ro se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre operatorii nostri. In conditii speciale. S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari timpul de expediere pana la 30 zile lucratoare. Plata produselor se efectueaza doar dupa confirmarea scrisa a comenzii de catre un operator BEST TIRES SERVICE  S.R.L. Confirmrea pe mail a inregistrarii comenzii este un mesaj automat si nu reprezinta o confirmare a comenzii. Confirmarea comenzii se face ulterior de catre unul din agentii de vanzare, telefonic sau printr-un e-mail sau sms specific de confirmare comanda.
Comenzile sunt procesate si expediate in ordinea sosirii.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.Expertanvelope.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Anularea precomenzii de catre Vanzator: 

S.C. BEST TIRES SERVICE S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula precomenzile a caror stocuri sunt epuizate din cauza suprapunerii comenzilor.

S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula PreComenzile care privesc Produse si/sau Servicii afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii (preturi care pot fi apreciate ca eronate/derizorii de către orice cumpărător rezonabil informat (Conform Articol 1303 si Articol 1665 din Codul Civil), cu consecinta restituirii întregii sume platite de Cumparator în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.

Mesajul automat de Confirmarea a Inregistrarii PreComenzii, primita de catre Cumparator, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc. Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator. Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din precomanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii Facturii Fiscale si nu la lansarea precomenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei precomenzi.

Inainte de a lansa o precomanda pe o cantitate mai mica de 4 buc dintr-un articol, va rugam sa ne solicitati acceptul (confirmarea) acesteia, altfel, S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula cererea (precomanda) respectiva.

Anularea precomenzii de catre Cumparator:

Clientul poate anula oricand precomanda, contactand Vanzatorul la unul din numerele de telefon sau pe E-mail, date ce se regasesc in cadrul siteului,  in sectiunea Contact.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa office@expertanvelope.ro 

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR 

Produsele achizitionate la distanta: 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele returnate se accepta doar in aceeasi stare in care le-ati primit pentru a putea fi revandute ca Produse noi. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii Facturii Fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de inregistrare a comenzii.

Pentru o informare cat mai corecta asupra drepturilor cumparatorului, va rugam sa cititi OG 34/2014 privind Regimul Juridic al Contractelor la Distanta: click aici

DOTul Anvelopelor:

DOTul afisat pe webshop este cu titlu informativ. Incercam in permanenta sa asiguram o informatie cat mai corecta, insa sunt situatii in care seria DOT a anvelopelor livrate difera de informatia prezentata pe webshop.

 

In cazul in care pe webshop pe acelasi produs sunt afisate DOTuri diferite, iar clientul are preferinte speciale*, acestuia i se percepe o taxa de selectare (manipulare in depozit) in valoare de 1 Eur / Buc. Aceasta Taxa va fi inclusa in valoarea facturii.

*In limita stocului din depozit

Produsele primite defecte: 

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

Conditii generale de returnare: 

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. 

S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 75% din valoarea initiala a produsului.

Cererea pentru returnarea produselor se trimite pe adresa office@expertanvelope.ro . 

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

 


_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.