Politica de confidentialitate

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal
Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre SC BEST TIRES SERVICE SRL care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de catre SC BEST TIRES SERVICE SRL nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice SC BEST TIRES SERVICE SRL are obligaţia de a administra in condiţii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor si livrarea produselor catre clienti
Sunteţi obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a va putea livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va livra produsele comandate.
Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si furnizori de servicii curierat ai SC BEST TIRES SERVICE  SRL
Doriţi sa primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC BEST TIRES SERVICE SRL?  Aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul expertanvelope.ro si veti primi prin e-mail aceste informatii. Deasemenea, fiecare e-mail trimis in numele SC BEST TIRES SERVICE SRL va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la persoana responsabila, Ionita Florina - angajat al SC BEST TIRES SERVICE SRL (adresa:Sos Berceni ,nr 22,Bucuresti.) sau printr-un mesaj electronic catre adresa office@expertanvelope.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate).
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informaţi cat mai curand posibil.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta menţiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit şi fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.